DJ USA tycker inte om mig!

På riktigt tror jag nu Dow Jones är sur på mig!
Lyckades fylla på och handla i nedgång och sen kom dippen på cirka 8% genom hela min utländska portfölj för några veckor sedan. Redan back -9% back ( -1041kr )

Snacka om hack i kurvan och en lång bit kvar att ta mig upp!
Min plan är just nu att sprida ut lite månadsköp över den svenska börsen så fort vårens utdelningar trillar på för att där komma in billigare. Dessutom är det dags för att börja kika närmare på SkiStar och kanske börja handla nu. Får se hur mycket likviditet jag får in för nästa månad! Problemet jag funderar på är om man ska dubbla sina utlandsinnehav?!
Då börjar portföljen bli oviktad istället. Än så länge rullar de svenska bolagen bra och vi får helt enkelt se vid månadslut om hur det blir!

Funderar på om allt jag rör vid passar på att gå nedåt? För under 18 tiden stod allt fint på blått och cirka +0,5% för att sedan trycka mig ner i skorna på -1,05%. Tack för den avslutningen Mr. Market!

Planen står fast och bolagen jag har ( dock ej preffarna ) tror jag på i framtiden. Jag vet att jag kommer in på börsen högt, jag vet att jag inte är tungt likvid, jag vet att jag skall sprida mina köp, jag vet att jag är i uppbyggnadsfas, jag vet att jag har framtiden framför mig. Bara fortsätta harva sig genom fältet så kommer utdelningen med tiden.

Kommer bli bra det här tillslut!

Inläggsförfattare: Utdelningsbonden

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *